15 Δεκεμβρίου 2023

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ "ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ" ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ (14.12.2023)

Τα χρωματιστά τιμολόγια, που μηχανεύτηκε η κυβέρνηση για να αποκρύψει την ουσία του πανάκριβου πλέον ηλεκτρισμού, έχουν δικαίως προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους καταναλωτές. Όσα επικοινωνιακά τρυκ κι αν επιστρατεύσει, τα χρωματιστά τιμολόγια έχουν τόσα κοινά χαρακτηριστικά, που θυμίζουν "αποχρώσεις του γκρι".

Να μην ξεχνούμε πως, όποιον πάροχο κι αν επιλέξουν, στους λογαριασμούς που παίρνουν τα νοικοκυριά, εκτός απ' τη χρέωση της ενέργειας πρέπει να προσθέσουν και τις "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις", δηλαδή τη χρέωση για το δίκτυο μεταφοράς, τη χρέωση για το δίκτυο διανομής, τη χρέωση για τις Υποχρεώσεις Κοινής Ωφέλειας, τη χρέωση για την επιδότηση των δήθεν "Α"ΠΕ και λοιπές χρεώσεις. Θα δουν τότε πως η τιμή της κιλοβατώρας εκτοξεύεται, παρά τα παραμύθια πως οι δήθεν "Α"ΠΕ ή "ο ανταγωνισμός" θα ρίξουν τις τιμές.

Μετά το Ράδιο 98.4 του Ηρακλείου Κρήτης, την τηλεόραση του FLASH Δυτικής Μακεδονίας, την τηλεόραση του militaire.gr και το ραδιόφωνο Focus FM 103.6 της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 14/12/2023 βρέθηκα καλεσμένος στο Ράδιο Ένα 102.5 του Βόλου. Τη συζήτηση με το δημοσιογράφο Ηλία Κουτσερή μπορείτε ν' ακούσετε στο Soundcloud.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...