05 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; (Φεβ 2014)

Η λαϊκή αγορά της Κοζάνης κάθε Σάββατο είναι το μεγάλο γεγονός της περιοχής: παραγωγοί και έμποροι της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας κατακλύζουν τη Λεωφόρο Αριστοτέλους, έργο του αείμνηστου Δήμαρχου Γιάννη Παγούνη. Στα χρόνια του κορονοϊού, η ανάγκη τήρησης αποστάσεων μεταξύ των πάγκων είχε σαν αποτέλεσμα την επέκταση της λαϊκής αγοράς μέχρι το σταθμό των τρένων, που παραμένει ανενεργός από τότε που η τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής συμφώνησε στην αποκοπή της γραμμής για την επέκταση των ορυχείων της ΔΕΗ.

Πολίτες όλου του νομού έρχονται το Σάββατο στη λαϊκή αγορά για προμήθειες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται οξύ πρόβλημα στάθμευσης. Λύση έδινε η παρακείμενη "αλάνα του ΟΣΕ", που όμως στις αρχές του 2014 βρέθηκε για εβδομάδες κλειστή, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών. Δείτε εδώ τη δημόσια παρέμβασή μου, προκειμένου ν' αποκατασταθεί η δυνατότητα στάθμευσης.

Μικρή λεπτομέρεια: το καλοκαίρι του 2023, επί του ίδιου Δήμαρχου, η "αλάνα" είναι και πάλι κλειστή! Το πρόβλημα στάθμευσης επαναλαμβάνεται, χωρίς φυσικά να συγκινείται ο απερχόμενος Δήμαρχος. Ό,τι υφίσταται η περιοχή μας, οφείλεται στην αναποτελεσματικότητα ή απλά αδιαφορία των πολιτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...