27 Ιουνίου 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ MILITAIRE.GR: Πληρώνουμε χρυσό το δικό μας ρεύμα και επιδοτούμε το γερμανικό! (25/6/2024)

Γιατί μας "γδέρνουν" με τους λογαριασμούς ρεύματος; Πού είναι τα "ευεργετήματα" από τον "ανταγωνισμό" των ιδιωτικών εταιρειών που έκαναν εισβολή με ευρωπαϊκές ευλογίες; Αντί για "μειώσεις τιμών" έχουμε την αχαλίνωτη κερδοσκοπία των ιδιωτών, με την κυβέρνηση να μην δείχνει καμία απολύτως διάθεση να παρέμβει.

Ο Δρ Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός ΕΜΠ τ. Διευθυντής Μεταλλευτικών Μελετών & Έργων ΔΕΗ ΑΕ/Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Ανεξάρτητος Σύμβουλος ενεργειακών θεμάτων, Χρήστος Κολοβός εξηγεί στο militaire.gr πώς "μας παίρνουν το κεφάλι" με τους λογαριασμούς και αποκαλύπτει ότι 165 δις θα μας βάλουν να πληρώσουμε ως το 2030 για "πράσινες πολιτικές". "Αυτά τα λεφτά είναι το 40% του δημόσιου χρέους για το οποίο μας έβαλαν στα μνημόνια", λέει ο κ. Κολοβός. Αποκαλύπτει ακόμη πως εμείς οι Έλληνες θα …επιδοτούμε το ρεύμα των Γερμανών…μέσω Ηγουμενίτσας.

Τη συνομιλία με το δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο πιο πάνω βίντεο ή να δείτε και στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ MILITAIRE.GR: Πληρώνουμε χρυσό το δικό μας ρεύμα και επιδοτούμε το γερμανικό! (25/6/2024)

Γιατί μας "γδέρνουν" με τους λογαριασμούς ρεύματος; Πού είναι τα "ευεργετήματα" από τον "ανταγωνισμό" των ιδιω...