07 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΤΟ ΣΒΑΚ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ (Μαρ 2019)

Τον Ιούνιο 2018 είχα δημοσιεύσει άρθρο για το "Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας" (ΣΒΑΚ), βάζοντας ως τίτλο "ΣΒΑΚ και Δημοτική Αρχή απορρίπτονται άνευ επαίνων". Η δημοσίευση περαιτέρω λεπτομερειών του ΣΒΑΚ έδειξε πως πέραν των ανοησιών, που θα προκαλούσαν τρομερή αναστάτωση στην πόλη, η Δημοτική Αρχή ήθελε να περάσει "στα μουλωχτά" αλλαγή φοράς κυκλοφορίας και μείωση της κίνησης σε συγκεκριμένο δρόμο, όπου μένουν άτομα της παράταξής της!

Με νέο άρθρο, που μπορείτε να δείτε εδώ, το Μάρτιο 2019 επεσήμανα κάποιες απ' τις προβληματικές έως ανόητες μονοδρομήσεις, που πρότεινε το υπό συζήτηση ΣΒΑΚ και ρητά ανέφερα την "περίεργη" μονοδρόμηση.

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που δημοσιεύτηκε το άρθρο και σε άρθρο του 2023 είχα ξανά αναφορά στην "περίεργη" μονοδρόμηση, ωστόσο επί 4 χρόνια δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση! Προφανώς κάποιοι θεωρούν πως αν δεν το αναφέρουμε, δεν υπάρχει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...