07 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ! (2.2.2019)

Στις 2/2/2019 Πρωτοβουλία Πολιτών διοργάνωσε στην Πτολεμαΐδα (Αίθουσα Συλλόγου "Ο Καλός Σαμαρείτης") ενημερωτική εκδήλωση για τα αιολικά, με αφορμή την εγκατάσταση των πρώτων αιολικών στις κορυφές του Άσκιου (περιοχές Βλάστης-Ναμμάτων-Εράτυρας). Ο τίτλος της ανάρτησης είναι από την πιο πάνω αφίσα της εκδήλωσης.


Στην εκδήλωση είχα παρουσίαση με θέμα "Ηλεκτροπαραγωγή και το πρόβλημα των αιολικών", τις διαφάνειες της παρουσίασης μπορείτε να δείτε εδώ.

Απόσπασμα της παρουσίασης μπορείτε να δείτε στο σύντομο βίντεο.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης οι ομιλητές κάναμε δηλώσεις στον ιστότοπο ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (δημοσιογράφος Κων. Μαυρίδης). Στο πιο πάνω βίντεο μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις μου.


Εδώ μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του κ. Τρ. Κόλλια. 

Και εδώ μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του τ. Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΕΒΑ κ. Δημ. Παυλάκη, η απώλεια του οποίου το Φλεβάρη 2020 άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στο μαζικό κίνημα πολιτών ενάντια στη μετατροπή του συνόλου της χώρας σε βιομηχανικό οικόπεδο των Γερμανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...