06 Σεπτεμβρίου 2023

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ (Ιουν 2018)

Απ' το νησί της Μεγαλόχαρης, την Τήνο, ξεκίνησε, τον Ιούνιο 2018, η παρουσία μου ως ομιλητής σε εκδηλώσεις ενημέρωσης των πολιτών για το μέγα πρόβλημα των αιολικών. Στην Τήνο είχα την ευκαιρία να κάνω μια μικρή έκθεση τεμαχίων λιγνίτη, ώστε να δουν όλοι για πρώτη φορά από κοντά τι είναι "ο μαύρος χρυσός", που ανέστησε την ρημαγμένη Ελλάδα στις δεκαετίες μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο. Η παρουσίασή μου είχε τίτλο "Ηλεκτροπαραγωγή και το πρόβλημα των αιολικών" και τις διαφάνειες μπορείτε να δείτε εδώ.

Στη διαφάνεια 15 υπάρχει το πιο πάνω βίντεο, με απόσπασμα δηλώσεων του καθ. Αντώνη Φώσκολου στις 11 Νοεμβρίου 2013 στο δημοσιογράφο Κώστα Μαυρίδη, στο περιθώριο Ημερίδας του Σωματείου Ενέργειας "Σπάρτακος".

Στη διαφάνεια 16 υπάρχει το πιο πάνω βίντεο με τον τ. Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη, κατά την ακρόασή του τον Απρίλιο 2015 στην Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, μετά την επιλογή του για τη θέση του επικεφαλής της ΔΕΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...