05 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ! (Απρ 2014)

Το Φεβρουάριο 2014 έγραψα ένα άρθρο για την κατάσταση που επικρατούσε με την έλλειψη χώρου στάθμευσης κάθε Σάββατο στη Λαϊκή αγορά της Κοζάνης, μετά το κλείσιμο της μεγάλης αλάνας δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Ρωτούσα αν ακούει κανείς απ’ το Δήμο, αν αντιλαμβάνεται την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες, που περιφέρονται μάταια στην περιοχή αναζητώντας χώρο να αφήσουν το αυτοκίνητό τους. Και δεν είναι μόνο ταλαιπωρία, είναι και άσκοπη αυξημένη κατανάλωση καυσίμου και αυξημένη εκπομπή ρύπων.

Δυο μήνες μετά, εκ του αποτελέσματος ότι η αλάνα εξακολουθεί να παραμένει κλειστή, το συμπέρασμα ήταν είτε ότι κανείς στο Δήμο δεν ακούει είτε ότι κανείς δεν είναι ικανός να λύσει ένα απλό πρόβλημα της καθημερινότητας των πολιτών.

Πλησιάζοντας το Πάσχα, λίγο πριν το Σάββατο του Λαζάρου, προχώρησα σε νέα δημόσια παρέμβαση για το ίδιο θέμα, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, καθώς είναι γνωστό πως το Σάββατο του Λαζάρου και τη Μεγάλη Εβδομάδα παραδοσιακά η κίνηση στη Λαϊκή είναι εξαιρετικά αυξημένη.

Λίγο αργότερα η αλάνα άνοιξε και παρέμεινε ανοικτή μέχρι το καλοκαίρι του 2023, οπότε, επί του ίδιου Δήμαρχου, η αλάνα είναι και πάλι κλειστή. Αδιόρθωτος!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...