02 Οκτωβρίου 2023

ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ! (6.3.2023)

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στα Τέμπη, ο τίτλος του άρθρου, που δημοσίευσα στον τοπικό τύπο, ήταν για την υπόθεση της Ακρινής, αλλά βεβαίως αφορά και τους πολιτικούς υπεύθυνους για το έγκλημα των Τεμπών.

Ο πρωθυπουργός κι οι Υπουργοί, πριν αναλάβουν καθήκοντα, έχουν ορκιστεί "στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους και να υπηρετούν το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού". Και αντίστοιχο όρκο δίνουν οι βουλευτές, σύμφωνα με το άρθρο 59 του Συντάγματος. Δεν χρειάζεται λοιπόν καν να περιμένουμε τους νομικούς και τους Συνταγματολόγους να μας πουν. Στην περίπτωση της Ακρινής η κυβέρνηση έχει παραβιάσει τον όρκο που έδωσε: η παραβίαση είναι καραμπινάτη κι ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της δικαστικής εξουσίας, η οποία καλείται ν’ αποδείξει στην πράξη πως δεν είναι ουρά της εκτελεστικής εξουσίας.

Το άρθρο ενδεικτικά μπορείτε να δείτε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...