04 Οκτωβρίου 2023

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! (23.6.2023)

Στο άρθρο μου "«Πράσινο» που θυμίζει Βέρμαχτ, «μωβ» για την κηδεία της περιοχής μας" οι δήθεν "οικολόγοι" έκαναν το λάθος ν' "απαντήσουν", χωρίς στην πραγματικότητα ν' απαντήσουν σ' όσα πλήρως τεκμηριωμένα τους επεσήμανα.

Πιστοί στην προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών, επειδή δεν τους άρεσε η πραγματικότητα, κατασκεύασαν μια δική τους! Έχασαν την ψυχραιμία τους κι έκαναν ένα βασικό πολιτικό λάθος: λησμόνησαν πως στον λόγο που διατυπώνουν, ως υποψήφιοι ή κομματικοί εκπρόσωποι, οι πολίτες μπορούμε να δώσουμε τη δική μας απάντηση και να τους πούμε ξεκάθαρα πόσο «εκτιμούμε» τις πολιτικές τους θέσεις. Δυστυχώς έδειξαν πως δεν αντέχουν το δημόσιο διάλογο.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας έχουν πια αντιληφθεί πως η δήθεν «πράσινη» ανάπτυξη είναι μια μονοκαλλιέργεια/φούσκα, που στερεί πόρους και στραγγαλίζει την υπόλοιπη οικονομία, ακριβαίνει το ρεύμα και υπονομεύει τη διεθνή ανταγωνιστικότητα της χώρας, παράγει ανέργους και μετανάστες, μετατρέπει με ταχείς ρυθμούς το σύνολο της χώρας σε βιομηχανικό οικόπεδο για τις ανάγκες των Δυτικοευρωπαίων και τελικά, πραγματικά, «μαυρίζει τις ζωές μας».

Την απάντησή μου στο νέο άρθρο τους ενδεικτικά μπορείτε να δείτε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ MILITAIRE.GR: Πληρώνουμε χρυσό το δικό μας ρεύμα και επιδοτούμε το γερμανικό! (25/6/2024)

Γιατί μας "γδέρνουν" με τους λογαριασμούς ρεύματος; Πού είναι τα "ευεργετήματα" από τον "ανταγωνισμό" των ιδιω...