13 Σεπτεμβρίου 2023

"ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΠΕ, ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ", ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ KOZANI.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΡΤΣΙΑΝΙΔΗ (17.2.2021)

Στις 7.2.2021 "έσκασε" ένας μετασχηματιστής στο μεγαλύτερο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) της Αττικής, στο ΚΥΤ "Κουμουνδούρου", στον Ασπρόπυργο. Μεγάλο μέρος της Αττικής και της Πελοποννήσου βρέθηκε χωρίς ρεύμα. Από όσα έγιναν γνωστά μερικές ημέρες αργότερα, ο μετασχηματιστής κατά πάσα πιθανότητα δεν άντεξε το ανεβοκατέβασμα φορτίων των αιολικών, που έχουν πλημμυρίσει τη Βοιωτία. Λίγες ημέρες αργότερα τo Kozani.tv με κάλεσε για μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και, λόγω των εγκλεισμών της πανδημίας, η συζήτηση έγινε μέσω skype.

Δείτε στο πιο πάνω βίντεο το σχολιασμό για την εξαφάνιση των "Α"ΠΕ εν μέσω κακοκαιρίας, το "σκάσιμο" του μετασχηματιστή και την εξαφάνιση των αιολικών στο Τέξας. Ολόκληρη τη συνέντευξη/συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...