03 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - (9.2.2006)


Επί Δημαρχίας Κουκουλόπουλου, και ιδίως τις περιόδους θέρμανσης 2004-5 και 2005-6, η ΔΕΥΑ Κοζάνης προχώρησε σε σημαντικές και εντελώς αδικαιολόγητες αυξήσεις της τιμής της τηλεθέρμανσης. Χωρίς να υπάρχει στις σχετικές συμβάσεις ρήτρα πετρελαίου, όσο ακρίβαινε το πετρέλαιο τόσο ανέβαζε η ΔΕΥΑΚ την τιμή της τηλεθέρμανσης από τις λιγνιτικές μονάδες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου της ΔΕΗ! Δείτε εδώ σχετική επιστολή προς τη ΔΕΥΑΚ το Φεβρουάριο 2006 (αρ. πρωτ. ΔΕΥΑΚ 683/9.2.2006).

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, είναι ακριβώς η περίοδος που αρχίζει η μεγάλη αύξηση των ανείσπρακτων λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ, δηλαδή αντί να ασχοληθεί με την είσπραξη των οφειλών, η ΔΕΥΑΚ βρήκε την εύκολη λύση πρόσθετης επιβάρυνσης όσων πλήρωναν τους λογαριασμούς τους. Και είναι βεβαίως η ίδια περίοδος εγκατάλειψης της Κοζάνης απ' τον Κουκουλόπουλο, προκειμένου ν' ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή, πρώτα ως επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και στη συνέχεια ως βο(υ)λευτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...