03 Σεπτεμβρίου 2023

2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - (Μάιος 2009)

Με κοινή επιστολή μας, στις 20 Ιανουαρίου 2009, τρεις πολίτες της Κοζάνης είχαμε θέσει προς το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης το θέμα της τιμολόγησης της τηλεθέρμανσης. Μετά την πίεση που ασκήσαμε, στις 25 Μαΐου 2009 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη μείωση της τιμής της τηλεθέρμανσης. Ωστόσο η μείωση κρίθηκε ανεπαρκής κι επειδή η φθηνή θέρμανση έχει ιδιαίτερη σημασία για τους πολίτες της Κοζάνης, βεβαίως και όλης της Δυτικής Μακεδονίας, οι τρεις επανήλθαμε με νέα επιστολή. με θέμα "Τιμολόγηση τηλεθέρμανσης", ζητώντας την άμεση μείωση της τιμής. 

Την κοινή επιστολή μπορείτε να δείτε εδώ (σε εκτύπωση από την ιστοσελίδα kozani.net/xkolovos, η οποία έκλεισε το 2014). Αφού διαβάσετε την επιστολή, μπορείτε επίσης να προχωρήσετε και να δείτε το βίντεο σχετικής συζήτησης, που έγινε τότε στην τηλεόραση του FLASH-TV, με συμμετοχή δική μου και του κ. Κυπιρτίδη, εκ μέρους της υπηρεσίας τηλεθέρμανσης. Συντονίζει ο Θοδ. Καρυπίδης, που 5 χρόνια αργότερα εκλέχτηκε Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τηλεόραση FLASH-TV: Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ιωνίας 3 & Εφταλιώτη στην Κοζάνη

Σάλος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη, από την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό, στην οδό Ιωνίας 3, σ...